Borgerbudget 2016 - Sammen om Faaborg-Midtfyn

Hvis du har en fed idé og vil være med til at udvikle din egn, har du nu mulighed for at indsende et projekt til Borgerbudget arbejdsgruppen. Hvis du ikke lige er klar over, hvilken egn du tilhører kan du se det på nedenstående kort. I menuen til venstre kan du finde mere Borgerbudget-information for din egn.

Borgerbudget 2016 plakat og logo

Vil du være med til at sprede budskabet om Borgerbudget 2016 i dit område, omend du er en del af arbejdsgruppen eller ej, kan du frit downloade dette års plakat og printe den. Den er lavet til at blive printet i A3 men kan også fungere som A4. Har du ikke en printer kan du kontakte Anna Hellesøe og bestille plakaten.

Du kan downloade plakaten som pdf her

Hvis du selv vil lave en annonce, pressemeddelelse eller lign. kan du tilføje dette års officielle Borgerbudget logo ved at downloade en af nedenstående filer.

Download Borgerbudget logo i farve pdf her eller som jpg her

Download Borgerbudget logo i sort/hvid pdf her eller som jpg her

Vi er sammen om udviklingen

Hvis vi skal fremtidssikre kommunen, har vi brug for at alle borgere og aktører er med. Kommunalbestyrelsen har allerede sat mange udviklingsinitiativer i gang. Vi er dog meget bevidste om, at det er som fællesskab, vi er stærkest. Derfor skal vi være sammen om udviklingen.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Anna Hellesøe på ajahe@fmk.dk 

#borgerbudget2016 #sammenomfmk

Følg Sammeomfmk på Instagram blot tryk her